Billetter

Kill Bill Vol. 1. Regi: Quentin Tarantino. USA, 2003. Språk: engelsk. Tekst: norsk. Aldersgrense: 18 år. Format: 35mm. 1t 50min.

Moyka presenterer Kill Bill

«Første gangen jeg så Kill Bill, ble jeg helt mind-blown. Det er en emosjonell berg-og-dalbane – akkurat sånn jeg liker det! Uma Thurman spiller leiemorderen The Bride som velger å forlate karrieren sin når hun blir gravid og skal gifte seg. Det vil ikke sjefen henne Bill godta, så han sender hennes tidligere kollegaer i bryllupet for å lage et blodbad. På mirakuløst vis overlever hun å bli skutt i hodet, men havner i koma. Fire år senere våkner hun og er kun ute etter én ting: hevn. Hun skal drepe Bill. Selv om dette snart er en 20 år gammel film, føles den likevel tidløs på mange måter.»

Moyka (f. 1997) er artist, låtskriver og produsent og har siden 2019 gitt ut to EP-er og sitt debutalbumet The Revelations of Love. Albumet har mottatt strålende kritikk både i inn- og utland, og det høstes lovord som «mesterverk» og «fremtiden av scandipop» når det skrives om henne.

Relaterte filmer