Billetter

Programmet vises to ganger om dagen, først kl. 11.30–12.20 og igjen kl. 14.30–15.20.

Billetter: kr 100. Kan kjøpes på Borealis’ Ticketco-sider.

Borealis og Cinemateket i Bergen slår seg sammen for å presentere en ettermiddag med eksperimentell film under Borealis 2021! Oppdag tre kunstnerfilmer om kommunikasjon og minnet, med språk fra mars, jugoslaviske bønder og utforskere i New Mexico. 

Dette arrangementet er en del av Resonating Nordnes – en en-dags utforsking av Nordnes-halvøya gjennom lyd og bilde. Resonating Nordnes (Nordnes resonnerer) er inspirert av Eva Kun og Arne Ingvaldsen sitt prosjekt Mellom Rommene fra 1990, som fylte opp Bergens mellomrom med kunst. Over samme lest skal Resonating Nordnes fylle mellomrommene som øyet ikke kan se, med lyder. Les mer: borealisfestival.no

A Song Often Heard on the Radio
– kortfilmer for voksne (50 minutter)
Ikke gå glipp av disse eksperimentelle filmene som utforsker idéer rundt kommunikasjon og minnet. Finske Jenna Sutela sitt audiovisuelle verk nimiia cétiï bruker maskinlæring til å lage et nytt skrift- og talespråk, mens Krsto Papić Nek se cuje i nas glas fra 1971 er et portrett av jugoslaviske bønder som knytter bånd gjennom piratradiovirksomhet. Raven Chacon som er aktuell på Borealis 2021 bidrar med et kort drama skapt i samarbeid med Cristobal Martinez som omhandler rivaliserende utforskere i New Mexico sin ørken, som oppdager sin egentlige identitet.

Jenna Sutela – nimiia cétiï
Krsto Papić – Nek se cuje i nas glas
(Let Our Voices Be Heard Too)
Raven Chacon & Cristobal Martinez
– A Song Often Played On The Radio

Obs: Tidligere på dagen presenterer Borealis og Cinemateket et spesialsydd filmprogram for barn om fantastiske hager gjennom animasjon og lys. Les mer om programmet under Cinemateket Junior.

Relaterte filmer