Billetter
Ordinær billettpris på Cinemateket USF er kr. 100,-. Honnør og student betaler kr. 80,- (krever gyldig bevis).

Rullestolbrukere
Cinemateket har to rullestolplasser på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

Cinematekets filmkort
Filmkortet er et klippekort hvor ett klipp = én billett. Det er et rabattkort og klippekort hvor man fyller opp kortet med kr. 800 (10 klipp), og bruker kortet til å kjøpe billigere billetter. Filmkortet er ikke personlig og kan benyttes av flere på samme film. Ta med en venn!

Ved arrangementer med forhøyet billettpris vil verdien av et klipp tilsvare ordinær billettpris (p.t. kr. 100,-), og man kan enten bruke flere klipp eller betale mellomlegget med kort eller kontant.

Merk også følgende:

  • Kinobilletter refunderes ikke, da de i henhold til norsk lov ikke er refunderbare. Du kan imidlertid bytte billett til en annen forestilling om ønskelig.
  • Filmkortet kan enten brukes i døren som ved vanlig billettkjøp eller for å forhåndskjøpe billetter på TicketCo.
  • Filmkortet gjelder ikke som medlemskap ved Bergen filmklubb eller HUFF.

Billettsalg:
Billetter og Filmkortet selges i døren som åpner 15 minutter før hver filmvisning. Vi har også nettsalg på ticketco.no (se under), og Filmkortet kan også kjøpes der. Du kan enten skrive ut kvitteringen, eller vise den frem på telefonen din i billettsalget.