Ny filmklubb for barn!

Målgruppen er fra 4 til 13 år, men både yngre og eldre er hjertelig velkommen.

Vi tar barn på alvor og vil tilby dem et sted hvor de kan ha det gøy og lære om film. Enten som publikummer, eller som deltaker på filmverksted vi har på USFs månedlige familiedag. Cinemateket junior gleder seg over å tilby barn ny kvalitetsfilm, gamle klassikere og ukjente perler. Vi gleder oss til å være med og skape filmminner med dere!

Medlemskap og priser
Mangfold og inkludering er viktig for oss, og derfor ønsker vi å tilby et rimelig alternativ til den kommersielle kinoen. Første gang du kjøper billett på Cinemateket junior, får du medlemskort inkludert i billettprisen (50 kroner)! Voksne trenger ikke medlemskap, og én voksen går alltid gratis sammen med ett barn. Er det to voksne sammen med ett barn, betaler den ene fullpris (100 kroner). Med aktivitetskort får både barn og voksne gratis adgang.

En filmklubb må registrere alle besøkende som medlemmer. Slik kan vi vise et stort utvalg filmer, og selge rimelige billetter.

Filmklubber er ideelle foreninger som viser både klassikere og nyere film fra hele verden. Vi viser film slik den bør ses: på stort lerret, sammen med andre.

Relaterte filmer