Cinemateket USF er en kinosal i kulturhuset USF Verftet på Nordnes i Bergen. Kulturhuset er nydelig plassert langs Puddefjorden, med utekafe i den varmere delen av året.

Om du skal arrangere en kinovisning, en konferanse, et seminar eller en filmvisning for vennene dine, er Cinemateket USF en kinosal som passer de fleste formater. Høyhastighets kablet og trådløst internett, serviceinnstilte og kompetente teknikere som hjelper med de fleste oppgaver og moderne projeksjons- og lydutstyr gjør dette til en sal skreddersydd for audiovisuelle opplevelser.

Ønsker du servering formidler vi kontakt med kulturhusets egen kafe og cateringtjeneste Kafe Kippers. Kafeen har alle rettigheter, og kinosalen inngår i kafeens sjenkeområde.

Vær obs på at Cinematek-salen normalt sett er i bruk på kveldstid fra kl. 17.30 mandager, tirsdager, onsdager og torsdager, og fra kl. 16.30 søndager, gjennom store deler av året. Det kan også lønne seg å legge inn en forespørsel i god tid, da kinosalen i perioder er mye brukt.

Spørsmål om tekniske detaljer kan også rettes til aida@cinemateketbergen.no.