MIDT I VÅR TID

Kan film og kunst bidra til samfunnsmessig endring? I denne filmserien, som er kuratert av Hanan Benammar og Brynjar Bjerkem for den uavhengige kunstprodusenten TrAP, ser vi nærmere på de femti årene som har gått siden den europeiske koloniseringen av Afrika begynte å kollapse.

MOONLIGHT

Regissør Barry Jenkins forteller historien om Chiron, en ung svart mann som vokser opp i Miami, hvor han står overfor utfordringer, inkludert både fysiske og følelsesmessige overgrep, når han oppdager og erkjenner sin identitet som en skeiv mann.

DON’T LOOK UP

Kate (Jennifer Lawrence), en doktorgradsstudent i astronomi, og hennes professor dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio), gjør en forbløffende oppdagelse av en komet som går i bane i vårt solsystem. Problemet er at den er på direkte kollisjonskurs med jorda. Et annet problem: Ingen later til å bry seg om det.

THE HAND OF GOD

I Sorrentinos mest rørende personlige film tar han publikum med på en følelsesladd reise spekket med kontrastene mellom tragedie og komedie, kjærlighet og begjær, det absurde og det vakre når Fabietto finner den eneste veien ut av den totale katastrofen via sin egen fantasi.