Billetter

Originaltittel: The Bridges of Madison County. Regi: Clint Eastwood. USA, 1995. Engelsk tale, norsk tekst. Aldersgrense: 15 år. Format: 35mm. 2t 15min.

En fortelling om forventningene til og konsekvensene av lidenskap

Satt i det landlige amerikanske Midtvesten på 1960-tallet, Broene i Madison County er historien om et kort, men intenst møte mellom to mennesker. Han er en ensom vandrer, en fotograf på leting etter overbyggede broer. Hun er en hjemmeværende kone med italienske røtter og innestengte drømmer som ikke er blitt oppfylt. Den sjeldne litterære tilpasningen for å overgå kildematerialet, dette gripende, pro-utroskapsdramaet, heves av et fabelaktig samspill som slår gnister og av Eastwoods mesterlige regi, som gjør en montasje av en blinkende bilbaklykt, et bakspeil og et dørhåndtak på passasjersiden til en hjertestoppene, vil-de-vil-ikke-de følelsesmessige crescendo.

I samarbeid med Bergen Kulturforum viser vi formiddagsfilm én onsdag i måneden kl. 11.00. Disse visningene passer spesielt for eldre, og filmene blir vist med litt lavere lydnivå enn normalt. Merk at det er høyere billettpris på disse visningene.

Bergen Kulturforum er en ideell kulturorganisasjon med formål om å gjøre kulturverdiene tilgjengelig for alle. Aktiviteter spenner fra sang, musikk og foredrag til reiser, teater og film, og arrangementene er åpne for alle. Det er en medlemsdrevet organisasjon der medlemmer får billettrabatt. For mer info om Bergen Kulturforum se bergenkulturforum.no.

Relaterte filmer